WiK #010 – ‘Gluren bij duurzame buren’

Ik heb de afgelopen jaren steeds meegedaan aan de Duurzame Huizenroute. Om duurzame huizen en hun bewoners te bezoeken, want die praktijkverhalen zijn meestal inspirerend. Maar ook om andersom mensen bij mij thuis te ontvangen en ervaringen te delen. Als de coronamaatregelen het toelieten natuurlijk. Altijd leuk bezoek en je huis krijgt meteen een extra schoonmaakbeurt. Zo gaat dat toch bij iedereen?

Dit jaar kreeg ik de vraag of ik mee wilde doen met een online versie van dit fenomeen, namelijk ‘Gluren bij Duurzame Buren’. Er is een filmpje gemaakt en er wordt een soort studio bij mij thuis ingericht waarin een interviewer, een energie-adviseur en ik als bewoner vragen van online deelnemers kunnen beantwoorden. Omdat ik door omstandigheden veel minder tijd had om schoon te maken heb ik ja gezegd ;). Nee -zonder gekheid-, er is idioot & begrijpelijk veel belangstelling voor ervaringen met een warmtepomp en die heb ik toevallig. Als je daarover vragen (of andere punten over verduurzamen van je woning) hebt, schuif gerust online aan op donderdag 27 oktober 2022. In diezelfde week zijn nog drie online sessies vanuit ander huizen in de regio. Geef je op via de pagina Gluren bij Duurzame Buren. Tot ziens aan de buis!

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *