Nul-op-de-meter

Jeetje, wat is dat nou weer? Welke meter? Wat voor nul? Ja, je moet het maar net weten.
Het gaat om de meter in je meterkast, de gas- en electrameter dus. Twee eigenlijk. En de kunst om die allebei over de periode van een jaar op nul m3 en nul kWh te krijgen. En als dat lukt blijft er ook weinig over van je energierekening. Goed voor het klimaat en goed voor de portemonnee….

Jawel, dat kan! In 2016 heb ik mijn woning verbouwd tot nul-op-de-meter en sinds die tijd lukt dat ieder jaar min of meer. De blogs die ik daar tussen 2016 en 2018 over schreef zijn te vinden op een andere site, zie hier: https://guusxgeluk.wordpress.com/category/nulopdemeter/. Binnenkort hoop ik te starten met een vervolgserie, want nul-op-de-meter was niet het einde maar het begin van een avontuur dat CO2 bespaart en geld oplevert! En o ja, allemaal zonder aardgas, van díe prijsstijging heb ik dus nog even geen last.