WiK #011 – En nu écht gluren

In de vorige blog (# 010) kondigde ik aan dat jullie bij mij thuis konden komen gluren. Met ‘geef je op voor 27 oktober’ en zo. Intussen staat die gluursessie op YouTube, zodat een ieder die verhinderd was (de meesten van jullie) alsnog een kijkje bij mij kan komen nemen: Gluren bij Duurzame Buren Castricum 2022. Het is een online stream over wat er zoal moest gebeuren om mijn woning -nu 88 jaar oud- te verduurzamen, hoe zit dat met isolatie, vooral hoe zit dat met die warmtepomp, wat is een douche WTW, maar óók over wat die ouwe houtkachel daar nog doet (goeie vraag van een heel oplettende kijkster). Met als hamvraag wat ik nu anders zou doen dan zes jaar geleden (toch wel een en ander) en tot slot een heel eenvoudige tip aan iedereen die zijn of haar woning wil verduurzamen. Alle vragen blijven welkom….

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *