WiK #003 – Klimaatburgemeester

Vandaag kreeg ik deze mail: Graag laten we je weten dat je Klimaatburgemeester bent geworden voor jouw gemeente, gefeliciteerd! Het is nog precies 2 weken tot de start van de allereerste Nationale Klimaatweek! .. Samen gaan we Nederland inspireren zich nog meer in te zetten voor een beter klimaat. Oeps…

Helemaal onwetend was ik niet. Ik was zonder tegenstribbelen aangemeld, dus niet kansloos. Maar eigenlijk ben ik voor de gekózen burgemeester, dus wéér zo’n benoeming buiten alle inwoners om doet me eigenlijk geen deugd. Maar allá, het is slechts tijdelijk en voor een goed doel, namelijk: inspireren, en wat mij betreft ook geïnspireerd worden. Daarom doe ik ook weer mee aan de Duurzame Huizen Route op zaterdag 6 november.

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *