WiK #002 – Afkicken

De aardgasprijzen gaan door het dak, 7 keer over de kop inmiddels, de Kamer schreeuwt om ingrijpen door het kabinet. Zonder meer een groot probleem voor mensen met een kleine beurs. Heel naar voor mensen die in een huurhuis wonen waarvan de eigenaren het verdommen om de boel goed te isoleren. Als de winter een beetje koud uitvalt komt de leveringszekerheid misschien in gevaar en zullen we kou lijden! De eerste energieadviseur die ervoor pleit om de gaskraan in Groningen opnieuw open te zetten en kernenergie toch vooral niet als optie uit te sluiten is al weer op de buis gesignaleerd. Wat zijn dat toch voor reflexen? Waarom vluchten we toch zo vaak de verkeerde kant op? Na 70 jaar aardgasjunkdom in Nederland doet het afkicken pijn. Volhouden en de pijn eerlijk verdelen! Het kan anders…

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *